Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Conditii generale

 

Conditiile specificate stabilesc si reglementeaza drepturile si obligatiile vanzatorului/furnizorului (SC DOLCE ONIS 2017 SRL) si cumparatorului (client, consumator). Toate relatiile contractuale sunt incheiate in conformitate cu legea. Relatiile nereglementate prin conditii de comercializare se ghideaza dupa legea referitoare la protectia consumatorului (daca clientul este in aceleasi timp si consumator).

Prin accesarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:
1. Pentru comenzile preluate la sediul SC DOLCE ONIS 2017 SRL clientul este obligat să verifice corectitudinea datelor înscrise în bonul de comandă și să-l semneze.
Eventualele complet─âri se vor face pe loc, reclama╚Ťiile ulterioare nu vor fi luate ├«n considerare.
2. Comenzile se vor preda clien╚Ťilor la data ╚Öi ora stabilite pe bonul de comand─â. ├Än cazul solicit─ârii modific─ârii orei/datei sau anul─ârii unei comenzi, clientul este obligat s─â anun┼úe acest lucru telefonic sau prin e-mail.
3. Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 2 zile înainte de data eliberării comenzii. Excepţie fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 5 zile înainte.
4. Comenzile telefonice și online sunt valide doar după confirmarea acestora printr-un număr de comandă.
5. Comenzile personalizate se transmit cu cel puţin 7 zile înainte de data eliberării acestora. Pentru torturile de nuntă sau botez comenzile se transmit cu cel puţin 4 săptămâni înainte.
6. Preluarea comenzilor se sistează în momentul atingerii capacităţii maxime de producţie.
7. Comenzile personalizate necesită plata în avans, integrală sau parţială
8. Renun┼úarea la comand─â ╚Öi returnarea avansului se accept─â cu cel pu┼úin 3 zile ├«nainte de data eliber─ârii comenzii. In caz contrar se va re╚Ťine valoarea avansului.
9. Avansurile încasate cu numerar se returnează doar în baza bonului fiscal. Contravaloarea fotografiilor comestibile și a figurinelor din  pastă de zahăr personalizate nu poate fi returnată.
10. Modalităţile de plată sunt: numerar sau transfer bancar.
11. Este obligatoriu ca facturile emise pentru avans s─â fie urmate de o factura de stornare avans.
12. Figurinele din pastă de zahăr pot conţine accesorii și ornamente alimentare necomestibile (ex : scobitori, banda stras,etc.).
13. SC DOLCE ONIS 2017 SRL nu răspunde pentru eventualele inconveniente cauzate de decorul adus de către client în vederea ornării produselor comandate (flori naturale, ornamente de plastic/comestibile, etc.).
14. Ne rezervăm dreptul de a contacta telefonic clientul în vederea verificării corectitudinii comenzii și a datelor transmise.
15. La cerere se elibereaz─â certificat de conformitate pentru produsele fabricate.
16. Se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi, a oricărui conflict apărut între client și SC DOLCE ONIS 2017 SRL.
17. La preluarea comenzilor vom solicita următoarele informaţii: numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informaţii pot fi folosite ulterior pentru a transmite oferte, chestionare sau informaţii despre produsele și serviciile firmei.
18. Produsele noastre sunt fabricate ├«ntr-un laborator ├«n care se┬á lucreaza cu gluten, oua, pe╚Öte, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, ╚Ťelin─â, mu╚Ötar, semin╚Ťe de susan ╚Öi alte produse derivate.
19. Gramajul produselor comandate (vandute la kilogram) poate varia cu +/- 300 gr.

20. Comenzile online se pot face prin intermediul siteului www.dolcedor.ro , pagina de facebook Dolce dÔÇÖOr sau pagina de instagram dolcedor.ro