Politica de returnare

POLITICA DE RETURNARE

 

Daca ai comandat un produs de pe www.dolcedor.ro, iar livrarea nu corespunde descrierii si specificatiilor mentionate pe site, sau produsul a suferit modificari din cauza transportului, poti returna produsul si vei primi banii integral inapoi.

Manufacturarea produselor influenteaza rezultatele

Torturile personalizate nu pot fi identice, deoarece sunt realizate manual si pot avea mici modificari datorita cantitatilor (in poze pot fi torturi mai mici sau mai mari decat cantitatea dorita de tine).

In cazul in care ai comandat un produs de pe www.dolcedor.ro, iar tortul a depasit cantitatea ceruta, nu vor fi adaugate costuri valorii stabilite initial.

Daca ne vei solicita un alt model decat cele prezentate pe www.dolcedor.ro, atunci este nevoie sa accepti o marja de +/- 500 de grame, care se va reflecta in suma finala pe care o ai de achitat. Fiind un proiect diferit, putem doar aproxima cantitatea minima necesara realizarii lui.

Intrebari Suplimentare

Daca ai nelamuriri, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie oricand, via e-mail pe adresa comenzi@dolcedor.ro, sau la numarul de telefon 0722.949.218 in intervalul orar 09:00-18:00.