Politica de confidentialitate

POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Consider─âm asigurarea dreptului la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al cofetariei Dolce dÔÇÖOr, prin urmare vom dedica toate resursele ╚Öi eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastr─â ├«n deplin─â concordan╚Ť─â cu Regulamentul (UE) 2016/679 (ÔÇťRegulamentul general privind protec╚Ťia datelorÔÇŁ sau ÔÇťGDPRÔÇŁ), precum ╚Öi cu orice alt─â legisla╚Ťie aplicabil─â pe teritoriul Romaniei.

Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza ╚Öi modifica periodic aceast─â Politic─â de Confiden╚Ťialitate, pentru a reflecta orice modific─âri ale modului ├«n care prelucr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal sau orice modific─âri ale cerin╚Ťelor legale. ├Än cazul oric─ârei astfel de modific─âri, vom afi╚Öa pe website-ul nostru versiunea modificat─â a Politicii de Confiden╚Ťialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem ╚Öi cum ne pute╚Ťi contacta

Dolce dÔÇÖOr este denumirea comercial─â a DOLCE ONIS 2017 S.R.L., persoan─â juridic─â de na╚Ťionalitate rom├ón─â, av├ónd sediul social ├«n Bucuresti, Strada Aura Buzescu nr.9 demisol sector 2, cu num─âr de ordine ├«n Registrul Comer╚Ťului J40/5466/2017, cod unic de ├«nregistrare fiscal─â 37409560 (├«n continuare ÔÇťLaborator cofetarie Dolce dÔÇÖOrÔÇŁ sau ÔÇťnoiÔÇť). ├Än sensul legisla╚Ťiei cu privire la protec╚Ťia datelor, suntem operator atunci c├ónd prelucr─âm datele dvs cu caracter personal.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucr─âm

Colect─âm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastr─â, astfel ├«nc├ót ave╚Ťi controlul asupra tipului de informa╚Ťie pe care ne-o oferi╚Ťi.

C├ónd v─â crea╚Ťi un cont pe siteul nostru, ne transmite╚Ťi:
adresa de e-mail, numele și prenumele, numarul de telefon si adresa de facturare

C├ónd plasa╚Ťi o comand─â, ne transmiteti: produsele dorite, adresa de e-mail, numele ╚Öi prenumele, adresa de facturare , adresa de livrare, detalii de facturare, numarul de telefon, metoda de plat─â.

V─â oferim ╚Öi posibilitatea de a v─â ├«nregistra ├«n platforma laboratorului Dolce dÔÇÖOr prin contul dvs Facebook sau Google. Dac─â opta╚Ťi pentru una dintre aceste variante, ve╚Ťi fi direc╚Ťiona╚Ťi c─âtre o pagin─â administrat─â de Facebook Inc / Google LLC, unde ace╚Ötia v─â vor informa cu privire la transferul datelor dvs. c─âtre Dolce dÔÇÖOr. Pute╚Ťi consulta politicile de confiden╚Ťialitate Facebook, respectiv Google, folosind urm─âtoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy
https://policies.google.com/privacy

Nu colect─âm ╚Öi nu prelucr─âm ├«n alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor ├«n categorii speciale de date cu caracter personal.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor laboratorului Dolce dÔÇÖOr ├«n beneficiul dvs.
Acest scop general poate include, dup─â caz, urm─âtoarele:
a) Crearea ╚Öi administrarea contului ├«n cadrul platformei laboratorului Dolce dÔÇÖOr;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) Solutionarea anul─ârilor sau a problemelor de orice natur─â referitoare la o comand─â, la produse sau la serviciile achizi╚Ťionate;

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este ├«n cele mai multe cazuri necesar─â pentru ├«ncheierea ╚Öi executarea unui contract ├«ntre laboratorul Dolce dÔÇÖOr ╚Öi dvs. De asemenea, anumite prelucr─âri subsumate acestor scopuri sunt impuse de legisla╚Ťia aplicabil─â, inclusiv legisla╚Ťia fiscal─â ╚Öi contabil─â.

Pentru ap─ârarea intereselor noastre legitime
Pot exista situa╚Ťii ├«n care vom folosi sau transmite informa╚Ťii pentru a ne proteja drepturile ╚Öi activitatea comercial─â. Acestea pot include:
ÔÇô M─âsuri de protec╚Ťie a site-ului web ╚Öi a utilizatorilor platformei laboratorului Dolce dÔÇÖOr fa╚Ť─â de atacuri cibernetice:
ÔÇô M─âsuri de prevenire ╚Öi detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informa╚Ťii c─âtre autorit─â╚Ťile publice competente;
ÔÇô M─âsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucr─âri este interesul nostru legitim de a ne ap─âra activitatea comercial─â, fiind ├«n╚Ťeles c─â ne asigur─âm c─â toate m─âsurile pe care le lu─âm garanteaz─â un echilibru ├«ntre interesele noastre ╚Öi drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs. fundamentale.
De asemenea, ├«n anumite cazuri ne ├«ntemeiem prelucrarea pe dispozi╚Ťii legale┬á cum ar fi obliga╚Ťia de a asigura paza bunurilor ╚Öi valorilor prev─âzut─â de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regul─â general─â, vom stoca datele dvs. cu caracter personal c├ót timp ave╚Ťi un cont ├«n platforma laboratorului Dolce dÔÇÖOr. Pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi oric├ónd ╚Ötergerea anumitor informa╚Ťii sau ├«nchiderea contului ╚Öi vom da curs acestor solicit─âri, sub rezerva p─âstr─ârii anumitor informa╚Ťii inclusiv ulterior ├«nchiderii contului, ├«n situa╚Ťiile ├«n care legisla╚Ťia aplicabil─â sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dup─â caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urm─âtoarelor categorii de destinatari:
ÔÇô furnizorilor de servicii de curierat;
ÔÇô furnizorilor de servicii de plat─â/bancare;
ÔÇô furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
ÔÇô furnizorilor de servicii de cercetare de pia╚Ť─â;
ÔÇô furnizorilor de servicii IT;

├Än cazul ├«n care ne revine o obliga╚Ťie legal─â sau dac─â este necesar pentru a ne ap─âra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorit─â╚Ťi publice.
Ne asigur─âm c─â accesul la datele dvs. de c─âtre ter╚Ťii persoane juridice de drept privat se realizeaza ├«n conformitate cu prevederile legale privind protec╚Ťia datelor si confiden╚Ťialitatea informa╚Ťiilor, ├«n baza unor contracte ├«ncheiate cu ace╚Ötia.

Unde stocam datele cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Cum protej─âm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultim─â genera╚Ťie si le stocam pe servere securizate, asigur├ónd in acelasi timp redundan╚Ťa datelor.
├Än ciuda m─âsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, v─â atragem aten┼úia c─â transmiterea informa┼úiilor prin Internet, ├«n general, sau prin intermediul altor re┼úele publice, nu este complet sigur─â, exist├ónd riscul ca datele s─â fie v─âzute ┼či utilizate de c─âtre ter┼úe p─âr┼úi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilit─â╚Ťi ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi ave╚Ťi

Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor v─â recunoa╚Öte o serie drepturi ├«n leg─âtur─â cu datele dvs. cu caracter personal. Pute╚Ťi solicita accesul la datele dvs., corectarea oric─âror gre╚Öeli din fi╚Öierele noastre ╚Öi/sau v─â pute╚Ťi opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, v─â pute╚Ťi exercita dreptul de a v─â pl├ónge autorit─â╚Ťii de supraveghere competente sau de a v─â adresa justi╚Ťiei. Dup─â caz, pute╚Ťi beneficia ╚Öi de dreptul de a solicita ╚Ötergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor dvs. ╚Öi dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a v─â putea exercita drepturile, ne pute╚Ťi contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi urm─âtoarele aspecte dac─â dori╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi aceste drepturi:

Identitate.Lu─âm ├«n serios confiden╚Ťialitatea tuturor ├«nregistr─ârilor care con╚Ťin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de ├«nregistr─âri folosind adresa de e-mail aferenta contului laboratorului Dolce dÔÇÖOr. In caz contrar, ne rezerv─âm dreptul de a v─â verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o tax─â pentru a v─â exercita vreun drept ├«n ceea ce prive╚Öte datele dvs. cu caracter personal, cu excep╚Ťia cazului ├«n care solicitarea dvs. de acces la informa╚Ťii este nefondat─â, respectiv repetitiv─â sau excesiv─â, caz ├«n care vom percepe o sum─â rezonabil─â ├«n asemenea circumstan╚Ťe.┬á V─â vom informa despre orice onorarii aplicate ├«nainte de a v─â solu╚Ťiona cererea.

Durata de r─âspuns. Ne propunem s─â r─âspundem la orice solicit─âri valide ├«n termen de maximum o lun─â, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru este deosebit de complicat sau dac─â a╚Ťi f─âcut mai multe solicit─âri, caz ├«n care urmeaz─â s─â r─âspundem ├«n termen de maximum doua luni. V─â vom anun╚Ťa dac─â vom avea nevoie de mai mult de o lun─â. S-ar putea s─â v─â ├«ntreb─âm dac─â pute╚Ťi s─â ne spune╚Ťi exact ce dori╚Ťi s─â primi╚Ťi sau ce anume v─â ├«ngrijoreaz─â. Acest lucru ne va ajuta s─â ac╚Ťion─âm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile ter╚Ťelor p─âr╚Ťi. Nu trebuie s─â respect─âm o cerere ├«n cazul ├«n care ar afecta ├«n mod negativ drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile altor persoane vizate.

Rectificarea     

Ne pute╚Ťi cere s─â rectific─âm sau s─â complet─âm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

╚śtergerea datelor

Ne pute╚Ťi cere s─â v─â ╚Ötergem datele cu caracter personal, dar numai ├«n cazul ├«n care:
-acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
-v-a╚Ťi retras consim╚Ť─âm├óntul (├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor se baza pe consim╚Ť─âm├ónt); sau
-da╚Ťi curs unui drept legal de a v─â opune; sau
-acestea au fost prelucrate ilegal; sau
-ne revine o obliga╚Ťie legal─â ├«n acest sens.

Nu avem obliga╚Ťia de a ne conforma solicit─ârii dvs. de ╚Ötergere a datelor dvs. cu caracter personal ├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesar─â:
-pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale; sau

┬á ┬á -pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â.

Exist─â anumite alte circumstan╚Ťe ├«n care nu suntem obliga╚Ťi s─â respect─âm solicitarea dvs. de ╚Ötergere a datelor, de╚Öi acestea dou─â sunt cele mai probabile circumstan╚Ťe ├«n care v-am putea refuza aceast─â solicitare

Restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor ┬á

Ne pute╚Ťi cere s─â restric╚Ťion─âm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai ├«n cazul ├«n care:
-acurate╚Ťea lor este contestat─â (a se vedea sec╚Ťiunea de rectificare), pentru a ne permite s─â verific─âm acurate╚Ťea acestora; sau
-prelucrarea este ilegal─â, dar nu dori╚Ťi ca datele s─â fie ╚Öterse; sau
-acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs ave╚Ťi nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a ap─âra un drept ├«n instan╚Ť─â; sau
-v-a╚Ťi exercitat dreptul de a v─â opune, iar verificarea dac─â drepturile noastre prevaleaz─â este ├«n desf─â╚Öurare.

Putem continua s─â folosim datele dvs. cu caracter personal ├«n urma unei solicit─âri de restric╚Ťionare, ├«n cazul ├«n care:
-avem consim╚Ť─âm├óntul dvs.; sau
-pentru a constata, exercita sau asigura ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â; sau
-pentru a proteja drepturile laboratorului Dolce dÔÇÖOr sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Opozi╚Ťia ┬á┬á ┬á

V─â pute╚Ťi opune ├«n orice moment, din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care v─â afla╚Ťi, prelucr─ârii datelor dvs. cu caracter personal ├«n temeiul interesului nostru legitim, ├«n cazul ├«n care considera╚Ťi c─â drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs. fundamentale prevaleaz─â fa╚Ť─â de acest interes.
De asemenea, v─â pute╚Ťi opune oric├ónd prelucr─ârii datelor dvs. ├«n scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), f─âr─â a invoca vreun motiv, caz ├«n care vom ├«nceta ├«n cel mai scurt timp posibil aceast─â prelucrare.


Plângeri     

Ave╚Ťi dreptul s─â depune╚Ťi o pl├óngere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. ├Än Rom├ónia, datele de contact ale autorit─â╚Ťii de supraveghere pentru protec╚Ťia datelor sunt urm─âtoarele:
Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod po╚Ötal 010336, Bucure╚Öti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

F─âr─â a v─â afecta dreptul dvs de a contacta ├«n orice moment autoritatea de supraveghere, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi ├«n prealabil, ╚Öi v─â promitem c─â vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problem─â pe cale amiabil─â.

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment┬á laboratorul Dolce dÔÇÖOr prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
ÔÇô prin e-mail la adresa: office@dolcedor.ro sau
ÔÇô prin po╚Öt─â sau curier la adresa: Bucuresti, Strada Aura Buzescu nr.9 demisol sector 2, cod postal 021965