Cum cump─âr?

CUM CUMPAR?

 

Comenzile pot fi plasate din tara sau din strainatate ÔÇô online sau telefonic.┬á

Comanda Telefonic

Solicita informatii si plaseaza comenzi la numarul 0722.949.218 intre orele 09:00-18:00 sau ne poti lasa un mesaj vocal/sms cu cererea ta, iar noi o sa te contactam in maxim 12h. 

Comanda Online 

Comanda online produsele Dolce dÔÇÖOr indiferent daca ai un cont sau nu pe┬áwww.dolcedor.ro. Diferenta este economia de timp in completarea informatiilor personale, a adresei de livrare si a datelor de facturare (daca este cazul).

Comenzile online se pot face prin intermediul siteului www.dolcedor.ro , pagina de facebook Dolce dÔÇÖOr sau pagina de instagram dolcedor.ro

Simplu:

Daca ai deja cont pe www.dolcedor.ro, in partea dreapta sus, introduci adresa de e-mail si parola pentru preluarea automata a informatiilor tale, impreuna cu produsele comandate.

Daca nu ai un cont trebuie sa completezi informatiile personale, adresa si datele pentru facturare (daca este cazul).

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru comanda online : 

Click pe produsul pe care vrei sa-l comanzi.

Selecteaza cantitatea (numarul de portii) si compozitia dorite.

Click pe butonul┬áAdauga in Cos. Astfel produsul a fost preluat in┬áCosul de Cumparaturi┬ási poti continua cautarea de noi rasfaturi pe care vrei sa le adaugi comenzii finale. Chiar daca nu ai un cont┬áwww.dolcedor.ro, site-ul retine alegerile pe care le-ai facut deja, prin urmare poti rasfoi in voie printre sutele de produse si modele Dolce dÔÇÖOr.

Verifica lista produselor din Cosul de Cumparaturi (cantitate, compozitie), poti face modificarile dorite si apoi click pe Trimite Comanda.

Completeaza campurile cu atentie: informatii personale (nume, contact, adresa) si optiuni suplimentare ÔÇô facturare pe firma si adresa de livrare diferita (daca este cazul). Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Alege modalitatea de plata (Transfer online/ Numerar) si data livrarii, citeste si accepta Termenii si Conditiile www.dolcedor.ro si apoi finalizeaza comanda cu un click pe Trimite Comanda.

Plata Comenzii

In cazul in care ai ales plata prin transfer online vei primi pe adresa de email furnizata o factura proforma cu toate datele necesare platii.

Daca alegi plata in numerar la livrare, trebuie doar sa finalizezi comanda. Trebuie sa stii ca pentru comenzi de peste 300 lei este nevoie sa platesti un avans minim de 50% din valoarea achizitiei.

Finalizarea Comenzii

Odata ce primim comanda, te vom contacta telefonic pentru a verifica impreuna informatiile furnizate, produsele alese si agrearea de comun acord a detaliilor de livrare.

Urmeaza livrarea, conform celor agreate impreuna, cu bonul fiscal (sau factura ÔÇô in functie de solicitarea ta din formularul online de comanda) si documentele de insotire specifice.┬á

Intrebari Suplimentare

Daca ai nelamuriri, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie oricand via e-mail pe adresa: comenzi@dolcedor.ro, sau la numarul de telefon 0722.949.218, in intervalul orar 09:00-18:00.